Contact

Voorzitter

Jacco van Wijngaarden

Secretaris / PR / webmaster:

Rita Arink

Financiën / ledenadministratie:

Carola Kolkman

Algemene bestuursleden

Maarten Voogel
William Koenders

Algemene informatie

Heb je vragen over onze vereniging stuur dan een e-mail naar info@tcveloce.nl

Email: info@tcveloce.nl

Klik op de link voor de  Algemene voorwaarden februari 2016

Lid worden? Download het Inschrijfformulier vul het in en mailen naar info@tcveloce.nl. 

De contributie wordt jaarlijks tijdens de ledenvergadering vastgesteld. Voor 2018 (lopende 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018) is de contributie € 54,- Als lid geniet je van de fietsschadeverzekering (€ 1.000,-), 6x Fietssport Magazine, korting op de NTFU-toertochten – opleidingen en clinics.

LET OP: INFORMATIE VAN NTFU

Stilzwijgende verlenging lidmaatschap sportverenigingen blijft mogelijk
woensdag 18 januari 2012

Met ingang van 1 december 2011 is stilzwijgende verlenging van lidmaatschappen verboden bij wet en is de opzegtermijn van abonnementen en lidmaatschappen teruggebracht tot één maand. Indien de geleverde aflevering, van bijvoorbeeld een tijdschrift, minder dan eenmaal per maand plaatsvindt, geldt een opzegtermijn van drie maanden. Voor individuele lidmaatschappen van sportverenigingen is echter een uitzondering gemaakt.

Voor verenigingen en dus ook sportverenigingen wordt een verbod op automatische verlenging van het lidmaatschap niet wenselijk geacht, aangezien sportverenigingen veelal een jaar vooruit moeten plannen, denk daarbij aan de huur van sportaccommodaties. Voor (sport)verenigingen is daarom een lichter regime van toepassing.
Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap voor een jaar blijft mogelijk voor (sport)verenigingen indien het lid niet opzegt. (Sport)verenigingen dienen de leden wel de noodzakelijke informatie met betrekking tot opzegging van het lidmaatschap eenvoudig te verschaffen. Heeft de sportvereniging een website dan dient de informatie over de opzegging opvallend op de hoofdpagina van de website te staan, heeft de sportvereniging (ook) een ledenblad dan dient de betreffende informatie (ook) op één van de eerste drie pagina’s te staan.

De leden hoeven dus niet jaarlijks persoonlijk een brief te krijgen waarin gevraagd wordt of zij nog lid willen blijven.

Aangesloten bij: www.ntfu.nl