NAJAARSCURSUS START2BIKE

De inschrijving voor de Start2Bike MTB training is geopend! Je kan je vanaf NU op de website www.start2bike.nl aanmelden voor de najaarscursus 2021.
Tijdens 4 trainingen, te houden op zondagmorgen 26 september en 3, 10 en 17 oktober werk je aan je techniek op de MTB en wordt een goede basis gelegd om door te groeien naar een volwaardige mountainbiker.

Ben jij een oud-deelnemer aan Fietsfit of Start2bike? Heb jij ook zo veel plezier aan onze cursussen beleefd en ken jij iemand waarvan je denkt dat die het ook leuk zou vinden of er baat bij zou hebben? Beveel ons dan aan! De ervaring leert dat de meeste deelnemers zich door mond op mond reclame voor een Start2bike cursus aanmelden. Daarom: START2BIKE KOMT ER WEER AAN! ZEGT HET VOORT!

Lees verder ...

Rabobank Club Support

Net als vorig jaar stelt de Rabobank € 400.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij de bank bankieren, Toerclub Velocé doet dit jaar ook weer mee. Tussen 5 tot en met 25 oktober via Rabo App of via Telebankieren website stemmen.

Lees verder ...

Woensdagavond MTB training

De laatste 2 jaren wordt de MTB training op woensdagavond steeds minder bezocht. Hier is een heel scala aan redenen voor, maar we kunnen ondertussen niet meer garanderen dat er een MTB begeleider staat, aangezien die er regelmatig voor niks stonden. Het bestuur is bezig met een enquête om te onderzoeken hoe we o.a. de doordeweekse MTB trainingen weer goed op poten kunnen krijgen.

Lees verder ...

HERBESTELLING CLUB TENUE

Voor all leden is er weer de gelegenheid om het tenue of losse kledingstukken te bestellen. De webshop gaat open van 3 juli tot 10 juli 2020. Voor de link naar de webshop en alle andere instructies, zie Nieuwsbrief 3 van juni 2020 in je mailbox. Mail niet ontvangen, stuur een berichtje naar info@tcveloce.nl.

Lees verder ...