Rabobank Club Support

Net als vorig jaar stelt de Rabobank € 400.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij de bank bankieren, Toerclub Velocé doet dit jaar ook weer mee. Tussen 5 tot en met 25 oktober via Rabo App of via Telebankieren website stemmen.

Lees verder ...

Woensdagavond MTB training

De laatste 2 jaren wordt de MTB training op woensdagavond steeds minder bezocht. Hier is een heel scala aan redenen voor, maar we kunnen ondertussen niet meer garanderen dat er een MTB begeleider staat, aangezien die er regelmatig voor niks stonden. Het bestuur is bezig met een enquête om te onderzoeken hoe we o.a. de doordeweekse MTB trainingen weer goed op poten kunnen krijgen.

Lees verder ...

NAJAARSCURSUS START2BIKE

De najaarscursus Start2Bike wordt dit jaar wat vroeger georganiseerd dan normaal, omdat de voorjaarscursus is afgelast vanwege corona. De cursusdata zijn zondag 13, 20, 27 september en 4 oktober. Vanaf 1 juni kun je je opgeven bij de NTFU wielersportbond, website www.start2bike.nl, startlocatie TC Velocé te Zieuwent. Wij hebben gemerkt dat de meeste aanmeldingen via mond op mondreclame tot stand komen, dus willen we jullie vragen om deze cursus onder de aandacht te brengen bij kennissen waarvan jij denkt dat deze cursus nuttig kan zijn.

Lees verder ...

HERBESTELLING CLUB TENUE

Voor all leden is er weer de gelegenheid om het tenue of losse kledingstukken te bestellen. De webshop gaat open van 3 juli tot 10 juli 2020. Voor de link naar de webshop en alle andere instructies, zie Nieuwsbrief 3 van juni 2020 in je mailbox. Mail niet ontvangen, stuur een berichtje naar info@tcveloce.nl.

Lees verder ...