Informatie winterborrel

Op 15 november 2019 om 20.00 uur bij Het Witte Paard…..

Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen is er een winterborrel georganiseerd in Het Witte Paard in Zieuwent. De bedoeling is om een avondje lekker te borrelen en gezellig bij te kletsen over zaken die met fietsen te maken hebben, of over andere zaken, geheel naar eigen wens. Er is geen vast programma of agenda.

Een paar zaken die we vooraf willen aangeven zijn:

  • Er worden enkele gratis consumpties en hapjes betaald door Velocé, dus de kosten voor deze avond kunnen geen belemmering zijn om te komen!
  • Er is ook nog niet gebruikte, oude fietskleding van verschillende tenues die gratis beschikbaar gesteld wordt door Velocé. Deze kleding wordt uitgestald zodat je kunt kijken of er iets is wat past en interessant voor je is. Mochten er meerdere gegadigden zijn voor hetzelfde kledingstuk, dan wordt er geloot.
  • Er is ook een ideeën bus aanwezig. Je kunt daar anoniem, of met naam, je idee(en) in deponeren.

Je kunt daarbij denken aan:

  • Het 25 jarig bestaan van de club, volgend jaar op 26 februari. Wat zouden we kunnen organiseren?
  • Welke activiteiten kunnen we organiseren om bijvoorbeeld meer leden en toekomstige leden te laten genieten van het fietsen in groepsverband?
  • Andere interessante ideeën om de club gezelliger en interessanter te maken voor iedereen.

Ieder lid is van harte welkom, ook als je niet vaak fietst met onze club, of nog niet zo bekend bent bij andere clubleden. Juist deze winteravond is uitermate geschikt voor alle leden.

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon langs komen.

Tot 15 november.