Oost Achterhoektocht 2020 – Januari Update

Net als andere jaren zullen we in 2020 weer de Oost Achterhoektocht organiseren. Het verschil is dat de betrokken commissies voor ATB en RACE en een deel van het bestuur nu al bij elkaar zijn gaan zitten en één werkgroep hebben gevormd. Deze werkgroep is al een paar keer bijeengekomen en verschillende leden van onze vereniging zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor een succesvolle toertocht in 2020.

Waarom nu al? We hebben van verschillende kanten op- en aanmerkingen gehad; denk aan een duidelijk draaiboek en instructies voor vrijwilligers, voldoende reclame, vergunningen die tijdig binnen moeten zijn en we hebben in het verleden last gehad van concurrerende evenementen. Via de nieuwsbrieven houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De werkgroep heeft samen verschillende data voor de toertocht in 2020 bekeken en zondag 7 juni is als meest kansrijke uit de bus gekomen. Deze datum hebben we tijdig bij de NTFU kenbaar gemaakt, de NTFU heeft deze datum voor ons gereserveerd.

In de aanloop naar het weekend hebben we nog een aantal extra vrijwilligers nodig, met name op zaterdag 6 juni en op zondag 7 juni (de dag van te tocht zelf) in verband met uitpijlen, controle, ophalen, etc. We doen dan ook een beroep op jou als Velocé lid: SCHRIJF DEZE DATUM ALVAST IN JE AGENDA EN KOM ONS HELPEN!