Velocé Weekend Ibbenbüren – 15 t/m 17 mei

Het Velocé Weekend Ibbenbüren is verzet naar vrijdag 15 t/m zondag 17 mei!

Verschillende leden hebben aangeven het jammer te vinden, dat verschillende weekenden naar Vierhouten, Ibbenbüren en Stelvio zo dicht op elkaar zaten, omdat ze eventueel wel met meerdere mee willen gaan. Toen ook nog eens bleek dat RKZVC hun 75 jarig jubileum groots willen vieren in dat zelfde weekend, hebben we als activiteitencommissie in overleg met het hotel de datum van de reservering aangepast. Een groot deel van onze deelnemers is namelijk ook erg actief bij de voetbalclub.

Op vrijdag vertrekken we naar Ibbenbüren, bij Tecklenburg en het Teutoburgerwoud. Het Teutoburgerwoud is een 105 km lang ‘gebergte’ of heuvelrug, ook erg bekend van het 200 km lang wandel/fietspad Hermannsweg.

Voor degenen die met de auto gaan, zijn met iets meer dan een uur tijden op plaats van bestemming en kunnen direct een rondje fietsen. Wie er op de fiets naar toe wil, heeft een rit van ongeveer 120 km voor de boeg. Voor zowel MTB als race zullen we verschillende routes uitzetten voor iedere niveau. Wie uitdaging zoekt kan de smalle rug net zo vaak op en af fietsen, met hier en daar zeer steile klimmen. Maar voor de recreatieve fietser zijn hier ook zeer veel mogelijkheden, omdat buiten de heuvelrug het gewoon glooiend is met een schitterende omgeving.

We vragen een aanbetaling van €150 per persoon voor 2 hotelovernachtingen met ontbijt en vervoer. Zoals andere jaren is er aan het einde een eind afrekening met nabetaling. Wij zijn uitgegaan van 2-persoonskamers, en 1-persoonskamers (eventueel met een toeslag maar afhankelijk van beschikbaarheid). Mocht je niet het hele weekend mee willen/kunnen, laat het even weten dan kijken we wat er mogelijk is qua hotel en vervoer.

Geef je op door middel van een mail naar info@tcveloce.nl